Zeytinyağlı yaprak sarma fiyatlarının 30-50 TL arasında malzeme maliyeti ile başlaması ve restoranlarda 70-100 TL’ye kadar çıkması gerçekten ilginç. Bu kadar zahmetli bir hazırlama süreci olduğunu öğrenince, fiyatların neden bu kadar değiştiğini daha iyi anlıyorum. Peki, sizce bu fiyat aralığında bir yerde zeytinyağlı yaprak sarma almak, sağlıklı beslenme açısından ne kadar değerli? Özellikle ev yapımı olanları tercih etmek, hem lezzet hem de maliyet açısından daha mı avantajlı?
Zeytinyağlı yaprak sarma fiyatlarının 30-50 TL arasında malzeme maliyeti ile başlaması ve restoranlarda 70-100 TL’ye kadar çıkması gerçekten ilginç. Bu kadar zahmetli bir hazırlama süreci olduğunu öğrenince, fiyatların neden bu kadar değiştiğini daha iyi anlıyorum. Peki, sizce bu fiyat aralığında bir yerde zeytinyağlı yaprak sarma almak, sağlıklı beslenme açısından ne kadar değerli? Özellikle ev yapımı olanları tercih etmek, hem lezzet hem de maliyet açısından daha mı avantajlı?
Cevap yaz