Yaprak sarma yapmanın adımlarını okuduktan sonra, bu tarife göre ilk denememi yapmak istiyorum. Fissler düdüklü tencerede neden bu kadar pratik olduğunu merak ediyorum. Acaba yaprakları haşlamak için en iyi yöntem hangisi? Tuzlu yaprakları durulamak dışında bir şey yapmam gerekiyor mu? Ayrıca iç harcı hazırlarken en çok hangi baharatların lezzet kattığını düşünüyorsunuz? İlk denemem için önerileriniz var mı?
Yaprak sarma yapmanın adımlarını okuduktan sonra, bu tarife göre ilk denememi yapmak istiyorum. Fissler düdüklü tencerede neden bu kadar pratik olduğunu merak ediyorum. Acaba yaprakları haşlamak için en iyi yöntem hangisi? Tuzlu yaprakları durulamak dışında bir şey yapmam gerekiyor mu? Ayrıca iç harcı hazırlarken en çok hangi baharatların lezzet kattığını düşünüyorsunuz? İlk denemem için önerileriniz var mı?
Cevap yaz