Yaprak sarması hazırlarken kullanılan malzemeler ve bunun sonucunda elde edilen miktar hakkında düşündüğünüzde, gerçekten de iç harcın çeşidi ve yaprakların büyüklüğü çok önemli. Bu lezzetli yemeği yaparken dikkat ettiğiniz unsurlar neler? Taze yaprak bulmak bu sürecin en zor kısmı mı yoksa iç harcını hazırlarken baharatları dengeli kullanmak mı daha fazla zorlayıcı? 1 kg yaprak sarmasından elde edilen ortalama 25 adet sayısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sarmaları hazırlarken kullandığınız yöntemler arasında en çok hangisini tercih ediyorsunuz?
Yaprak sarması hazırlarken kullanılan malzemeler ve bunun sonucunda elde edilen miktar hakkında düşündüğünüzde, gerçekten de iç harcın çeşidi ve yaprakların büyüklüğü çok önemli. Bu lezzetli yemeği yaparken dikkat ettiğiniz unsurlar neler? Taze yaprak bulmak bu sürecin en zor kısmı mı yoksa iç harcını hazırlarken baharatları dengeli kullanmak mı daha fazla zorlayıcı? 1 kg yaprak sarmasından elde edilen ortalama 25 adet sayısı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sarmaları hazırlarken kullandığınız yöntemler arasında en çok hangisini tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz