Yaprak sarma yaparken su miktarını doğru ayarlamak konusunda yaşadığınız zorluklar neler? Aşırı su eklemek yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor, peki ya az su eklemek sarmaların yanmasına sebep oluyorsa bu durumu nasıl aşmayı düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme yönteminin su miktarına etkisini göz önünde bulundurarak hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Bu konuda deneyimleriniz neler?
Yaprak sarma yaparken su miktarını doğru ayarlamak konusunda yaşadığınız zorluklar neler? Aşırı su eklemek yemeğin lezzetini nasıl etkiliyor, peki ya az su eklemek sarmaların yanmasına sebep oluyorsa bu durumu nasıl aşmayı düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme yönteminin su miktarına etkisini göz önünde bulundurarak hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Bu konuda deneyimleriniz neler?
Cevap yaz