Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Asma yapraklarını haşlamak için tuzlu su kullanmanın sarmaların lezzetini artıracağını duymuştum. Peki, iç harcı hazırlarken soğanı pembeleştirene kadar kavurmak yerine farklı bir yöntem denemek mümkün mü? Belki de soğanı çiğ bırakmak daha farklı bir tat katabilir mi? Ayrıca, pişirme süresi konusunda dikkatli olmak gerektiği belirtilmiş, bu aşamada daha çok dikkat etmemiz gereken başka bir nokta var mı? Gerçekten bu tarifle misafirlerimi etkileyeceğimi düşünüyorum, teşekkürler!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Asma yapraklarını haşlamak için tuzlu su kullanmanın sarmaların lezzetini artıracağını duymuştum. Peki, iç harcı hazırlarken soğanı pembeleştirene kadar kavurmak yerine farklı bir yöntem denemek mümkün mü? Belki de soğanı çiğ bırakmak daha farklı bir tat katabilir mi? Ayrıca, pişirme süresi konusunda dikkatli olmak gerektiği belirtilmiş, bu aşamada daha çok dikkat etmemiz gereken başka bir nokta var mı? Gerçekten bu tarifle misafirlerimi etkileyeceğimi düşünüyorum, teşekkürler!
Cevap yaz