Etli yaprak sarma yaparken en çok hangi pişirme yöntemini tercih ediyorsunuz? Fırında pişirme yöntemiyle sarmaların lezzetinin yoğunlaştığını duydum, sizce de öyle mi? Ayrıca, iç harcındaki baharatları damak zevkinize göre ayarlamak gerçekten önemli mi? Taze asma yaprağının kullanımı sarmaların tadını nasıl etkiliyor? Yaptığınızda nasıl bir sunum yapıyorsunuz?
Etli yaprak sarma yaparken en çok hangi pişirme yöntemini tercih ediyorsunuz? Fırında pişirme yöntemiyle sarmaların lezzetinin yoğunlaştığını duydum, sizce de öyle mi? Ayrıca, iç harcındaki baharatları damak zevkinize göre ayarlamak gerçekten önemli mi? Taze asma yaprağının kullanımı sarmaların tadını nasıl etkiliyor? Yaptığınızda nasıl bir sunum yapıyorsunuz?
Cevap yaz