Kemikli yaprak sarma yaparken özellikle hangi aşamaların dikkat edilmesi gerektiğini merak ediyorum. Yaprakların hazırlanması sırasında taze ya da salamura kullanmanın lezzete etkisi nedir? Ayrıca, iç harcın hazırlanmasında eklenebilecek alternatif malzemeler var mı? Son olarak, pişirme süresiyle ilgili bir sorun yaşadınız mı? Yeterince yumuşak olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?
Kemikli yaprak sarma yaparken özellikle hangi aşamaların dikkat edilmesi gerektiğini merak ediyorum. Yaprakların hazırlanması sırasında taze ya da salamura kullanmanın lezzete etkisi nedir? Ayrıca, iç harcın hazırlanmasında eklenebilecek alternatif malzemeler var mı? Son olarak, pişirme süresiyle ilgili bir sorun yaşadınız mı? Yeterince yumuşak olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz?
Cevap yaz