Yaprak sarması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle iç harcının hazırlanması ya da yaprakların sarılması sırasında bir problemle karşılaştınız mı? Kıyma ve pirinç oranını kendinize göre ayarlamak ya da baharatları eklemek konusunda nasıl bir yaklaşım benimsediniz? Ayrıca, serviste yoğurt ve limon dilimleri kullanmanın lezzet üzerindeki etkisini nasıl buldunuz?
Yaprak sarması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Özellikle iç harcının hazırlanması ya da yaprakların sarılması sırasında bir problemle karşılaştınız mı? Kıyma ve pirinç oranını kendinize göre ayarlamak ya da baharatları eklemek konusunda nasıl bir yaklaşım benimsediniz? Ayrıca, serviste yoğurt ve limon dilimleri kullanmanın lezzet üzerindeki etkisini nasıl buldunuz?
Cevap yaz