Salamura yaprakların pişirilmesi ile ilgili bu bilgiler oldukça faydalı. Özellikle haşlama aşamasının, yaprakların yumuşamasını sağladığı ve tuz oranını azalttığı kısmı dikkatimi çekti. Peki, haşlamadan sonra sotelenmiş yaprakların lezzetini artırmak için başka hangi baharatları veya malzemeleri eklemeyi önerirsiniz? Ayrıca, dolma yapımında tercih edilen iç harçlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Salamura yaprakların pişirilmesi ile ilgili bu bilgiler oldukça faydalı. Özellikle haşlama aşamasının, yaprakların yumuşamasını sağladığı ve tuz oranını azalttığı kısmı dikkatimi çekti. Peki, haşlamadan sonra sotelenmiş yaprakların lezzetini artırmak için başka hangi baharatları veya malzemeleri eklemeyi önerirsiniz? Ayrıca, dolma yapımında tercih edilen iç harçlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz