Yaprak bonfile ile ilgili yazdıklarınız gerçekten dikkat çekici. Peki, bu lezzetli etin pişirilmesi sırasında en çok hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Ben özellikle ızgara yapmanın etin lezzetini daha belirgin hale getirdiğini düşünüyorum. Marine işlemi için hangi baharatları kullanmayı seviyorsunuz? Ayrıca, yanına hangi sebzeleri eklemek hoşunuza gider? Yaprak bonfileyi sunarken yaptığınız özel bir sunum şekli var mı?
Yaprak bonfile ile ilgili yazdıklarınız gerçekten dikkat çekici. Peki, bu lezzetli etin pişirilmesi sırasında en çok hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Ben özellikle ızgara yapmanın etin lezzetini daha belirgin hale getirdiğini düşünüyorum. Marine işlemi için hangi baharatları kullanmayı seviyorsunuz? Ayrıca, yanına hangi sebzeleri eklemek hoşunuza gider? Yaprak bonfileyi sunarken yaptığınız özel bir sunum şekli var mı?
Cevap yaz