Yaprak sarması yaparken iç harcın pirinçli olup olmaması konusunda kararsız kaldığımı söyleyebilirim. Pirinçli harç, sarmaya hafif bir tat katarken, kısmen doyurucu olması da güzel bir avantaj sağlıyor. Peki, sizce kısırlık ve lezzet açısından kıymalı harç mı daha iyi olur? Farklı damak tatlarına hitap etmek için her iki seçeneği de denemek mi daha mantıklı olur? Yaprak sarma hazırlarken hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz?
Yaprak sarması yaparken iç harcın pirinçli olup olmaması konusunda kararsız kaldığımı söyleyebilirim. Pirinçli harç, sarmaya hafif bir tat katarken, kısmen doyurucu olması da güzel bir avantaj sağlıyor. Peki, sizce kısırlık ve lezzet açısından kıymalı harç mı daha iyi olur? Farklı damak tatlarına hitap etmek için her iki seçeneği de denemek mi daha mantıklı olur? Yaprak sarma hazırlarken hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz