Çok yaprak sarma yapmanın detaylarını okuyunca insanın mutfakta hemen denemesi geliyor. Özellikle zeytinyağlı sarmaların hafifliği ve sağlıklı oluşu gerçekten dikkat çekici. Senin için en çok hangi malzeme ön planda? Mesela nar ekşisi eklemeyi düşünüyor musun? Ayrıca, misafir sofralarında etli sarmaların yer alması çok hoş bir dokunuş. Peki, sarmaları yoğurt veya cacık ile servis etmenin lezzetine dair deneyimlerin var mı? Yaprakların tazeliğini nasıl sağlıyorsun?
Çok yaprak sarma yapmanın detaylarını okuyunca insanın mutfakta hemen denemesi geliyor. Özellikle zeytinyağlı sarmaların hafifliği ve sağlıklı oluşu gerçekten dikkat çekici. Senin için en çok hangi malzeme ön planda? Mesela nar ekşisi eklemeyi düşünüyor musun? Ayrıca, misafir sofralarında etli sarmaların yer alması çok hoş bir dokunuş. Peki, sarmaları yoğurt veya cacık ile servis etmenin lezzetine dair deneyimlerin var mı? Yaprakların tazeliğini nasıl sağlıyorsun?
Cevap yaz