Kart üzüm yaprağının hazırlanışı ve pişirilmesi hakkında bu kadar detaylı bilgi vermiş olmanız harika! Özellikle yaprak seçimi aşamasında verdiğiniz ipuçları çok faydalı. Taze ve sağlıklı yaprakların seçilmesi, dolmanın lezzetini gerçekten etkiliyor. Haşlama işleminin önemini de göz ardı etmemek gerekir. Peki, yaprakları haşladıktan sonra soğuk suya almanın dışında, başka bir yöntem var mı? Ayrıca, dolma iç harcına eklemeyi düşündüğünüz farklı baharatlar var mı? Bu konuda daha fazla deneyim paylaşımı yapabilir misiniz?
Kart üzüm yaprağının hazırlanışı ve pişirilmesi hakkında bu kadar detaylı bilgi vermiş olmanız harika! Özellikle yaprak seçimi aşamasında verdiğiniz ipuçları çok faydalı. Taze ve sağlıklı yaprakların seçilmesi, dolmanın lezzetini gerçekten etkiliyor. Haşlama işleminin önemini de göz ardı etmemek gerekir. Peki, yaprakları haşladıktan sonra soğuk suya almanın dışında, başka bir yöntem var mı? Ayrıca, dolma iç harcına eklemeyi düşündüğünüz farklı baharatlar var mı? Bu konuda daha fazla deneyim paylaşımı yapabilir misiniz?
Cevap yaz