Özüm yaprağından sarma yapmanın adımlarını okuyunca aklıma gelen soru, bu tarifteki malzemelerin yerine alternatifler kullanabilir miyiz? Özellikle iç harçta pirinç yerine bulgur veya kinoa kullanmak lezzeti nasıl etkiler? Ayrıca, sarmaların pişirme süresiyle ilgili bir değişiklik yapmak gerekir mi? Taze özüm yaprağının yerine salamura yaprak kullanmak, tat açısından nasıl bir farklılık yaratır? Deneyenlerden bu konudaki tecrübelerini merak ediyorum.
Özüm yaprağından sarma yapmanın adımlarını okuyunca aklıma gelen soru, bu tarifteki malzemelerin yerine alternatifler kullanabilir miyiz? Özellikle iç harçta pirinç yerine bulgur veya kinoa kullanmak lezzeti nasıl etkiler? Ayrıca, sarmaların pişirme süresiyle ilgili bir değişiklik yapmak gerekir mi? Taze özüm yaprağının yerine salamura yaprak kullanmak, tat açısından nasıl bir farklılık yaratır? Deneyenlerden bu konudaki tecrübelerini merak ediyorum.
Cevap yaz