Yaprak sarmasının pişirme yöntemleri arasında dikine ve yatay olarak iki farklı seçenek bulunuyor. Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Dikine pişirme yönteminde sarmaların dış yüzeyi daha iyi kavrulurken, yatay pişirmede iç harcın daha iyi demlenmesi sağlanıyor. Bu iki yöntem arasındaki farkları denemek, belki de lezzet konusunda yeni keşifler yapmanıza olanak tanır. Sizce hangi yöntemle daha lezzetli oluyor?
Yaprak sarmasının pişirme yöntemleri arasında dikine ve yatay olarak iki farklı seçenek bulunuyor. Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Dikine pişirme yönteminde sarmaların dış yüzeyi daha iyi kavrulurken, yatay pişirmede iç harcın daha iyi demlenmesi sağlanıyor. Bu iki yöntem arasındaki farkları denemek, belki de lezzet konusunda yeni keşifler yapmanıza olanak tanır. Sizce hangi yöntemle daha lezzetli oluyor?
Cevap yaz