Dondurulmuş yaprak sarma pişirme süreciyle ilgili verdiğiniz bilgiler çok faydalı, ancak çözme süresiyle ilgili daha fazla detay verilmiş olsa daha iyi olurdu sanki. Mesela, eğer yaprak sarmayı çözerken hiç beklemeden pişirmeye kalkarsak gerçekten iç harcı yeterince pişer mi? Ayrıca, pişirme sırasında su miktarını ayarlamak zor olabilir, bu konuda el altında bir ölçü önerisi bulunsaydı daha da iyi olurdu. Son olarak, kişisel damak zevkine göre baharatlar ekleyerek lezzet çeşitliliği sağlamak harika bir öneri, ama hangi baharatların daha iyi sonuç vereceğine dair örnekler verilse, denemek isteyenler için daha yol gösterici olurdu. Bu detaylar, pişirme deneyimini daha da keyifli hale getirebilir.
Dondurulmuş yaprak sarma pişirme süreciyle ilgili verdiğiniz bilgiler çok faydalı, ancak çözme süresiyle ilgili daha fazla detay verilmiş olsa daha iyi olurdu sanki. Mesela, eğer yaprak sarmayı çözerken hiç beklemeden pişirmeye kalkarsak gerçekten iç harcı yeterince pişer mi? Ayrıca, pişirme sırasında su miktarını ayarlamak zor olabilir, bu konuda el altında bir ölçü önerisi bulunsaydı daha da iyi olurdu. Son olarak, kişisel damak zevkine göre baharatlar ekleyerek lezzet çeşitliliği sağlamak harika bir öneri, ama hangi baharatların daha iyi sonuç vereceğine dair örnekler verilse, denemek isteyenler için daha yol gösterici olurdu. Bu detaylar, pişirme deneyimini daha da keyifli hale getirebilir.
Cevap yaz